Artikel 1. Definities

In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder:

Bloemsierkunst Jan Bosman, Jan van der Heijdenstraat 103 2522EM Den Haag, tel.nr.  0704150281, KvK.nr. 270 81 280, BTW.nr. NL005605520B01

Klant: De persoon/bedrijf die  via onze webwinkel bestelling plaatst bij Bloemsierkunst Jan Bosman

 

Artikel 2. Toepassing

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle offertes, overeenkomsten en aanbiedingen tussen Bloemsierkunst Jan Bosman en de klant. Hiervan kan alleen worden afgeweken indien schriftelijk overeengekomen.

 

Artikel 3. Aanbiedingen en overeenkomsten

Alle aanbiedingen, offertes en overeenkomsten zijn vrijblijvend en niet bindend tenzij deze bevestigd zijn door Bloemsierkunst Jan Bosman.

 

Artikel 4. Leveringstijden

Bestellingen voor het versturen van bloemen als geschenk geplaatst voor 10.00 uur van maandag tot en met vrijdag en voor 9.00 uur op zaterdag kunnen  nog dezelfde dag worden afgeleverd, indien voorradig.  Bloemsierkunst Jan Bosman bezorgt niet  op zon- en feestdagen. De bloemist staat het vrij bloemen besteld voor levering op een zon- of feestdag af te leveren op de dag daarvoor of de eerstvolgende werkdag daarna. De tijd van aflevering kan variëren aangezien de bloemist verschillende afspraken heeft met de bezorgers. Leveringen vinden gewoonlijk plaats tussen 10.00 uur en 18.00 uur op doordeweekse dagen en tussen 10.00 en 16.00 op zaterdagen. 
Bloemsierkunst Jan Bosman kan geen exact afleveringstijdstip garanderen. Bestellingen voor rouw- en bruidswerk dienen minstens 1 werkdag vooraf geplaatst te worden om een correcte aflevering te kunnen garanderen.

Artikel 5. Overmacht

Indien door overmacht levering niet plaats kan vinden zal Bloemsierkunst Jan Bosman schriftelijk of telefonisch contact opnemen met de klant, Bloemsierkunst Jan Bosman vrijwaart zich van elke vorm van schadeloosstelling. Onder overmacht wordt o.a. verstaan extreme weersomstandigheden, maatregelen van overheidswege betreffende bereikbaarheid van ontvanger, storing op internet (-servers), telefoonverbindingen. De klant mag in dit geval bepalen de bestelling te annuleren of op ander tijdstip te laten leveren.

 

Artikel 6. Prijzen

De prijzen die gelden staan aangegeven bij het product wat u wilt bestellen. Bij de foto staat welk formaat is afgebeeld. Dit kan variëren van “klein tot “XXXL”.
Prijzen zijn inclusief 9 % BTW of 21% BTW en er zal 6,50 euro bezorgkosten toegevoegd worden. 
Er wordt uitsluitend bezorgd in de plaatsen zoals aangegeven in de informatiepagina “Ons bezorgingsgebied”.

 

Artikel 7. Betaling

Betalingen kunt u doen via iDEAL (Internetbankieren), PayPal, vooruitbetaling of contant bij aflevering. Aan vaste zakelijke klanten  wordt een factuur toegezonden.

 

Artikel 8. Annulering

De klant kan de bestelling  telefonisch annuleren tot 1 werkdag voor de opgegeven dag van levering. Hierna kan indien de bloemist reeds kosten gemaakt heeft de bestelling alleen nog tegen een gedeeltelijke restitutie worden geannuleerd. Een reeds geleverde bestelling kan niet geannuleerd worden indien de klant geen juiste aflevergegevens en dergelijke heeft gegeven (tijdstip uitvaart, patiënt ontslagen uit ziekenhuis etc..) Het middels iDEAL, PayPal, vooruitbetaling  betaalde bedrag, minus de administratiekosten zal binnen 14 dagen op uw rekening worden teruggestort.

 

Artikel 9. Garantie/conformiteit

Uw opdrachten zullen wij zoveel mogelijk uitvoeren zoals getoond op een foto, maar door seizoensinvloeden zijn wij soms genoodzaakt om bepaalde bloemen te vervangen door een ander soort, maar wel in de juiste kleurstelling

Artikel 10. Klachtafhandeling

Klachten dienen schriftelijk (liefst per e-mail aan bloemist@bloemsierkunstjanbosman.nl) of telefonisch aan Bloemsierkunst Jan Bosman kenbaar te worden gemaakt. Bloemsierkunst Jan Bosman zal binnen 2 werkdagen reageren op klachten. Mocht het bestelde product niet geleverd zijn dan dient de klant dit binnen 5 dagen te melden, overige klachten zoals kwaliteit/tijdstip van levering dienen tevens binnen 5 dagen gemeld te worden.

 

Artikel 11.  Privacy

Bloemsierkunst Jan Bosman behandelt alle klanteninformatie confidentieel. 
Bloemsierkunst Jan Bosman zal geen klanteninformatie aan derden doorgeven zonder nadrukkelijke goedkeuring van de klant. Voor meer informatie, lees onze Pivacy Policy.

 

Artikel 12. Overig

Bloemsierkunst Jan Bosman kan deze voorwaarden zonder vooraankondiging wijzigen, de Algemene Voorwaarden zoals gepubliceerd op www.bloembinderij-heijendael.nl zijn het meest recent. De algemene voorwaarden die op de website staan ten tijde van het sluiten van de overeenkomst zijn bij wijziging van de algemene voorwaarden bij de gesloten overeenkomst nog van toepassing. Het downloaden van materiaal van deze website is geheel op eigen risico.

 

 

Artikel 14 Zichttermijn

Het zichttermijn, zoals bedoelt in het burgerlijk wetboek 7 artikel 46d, is bij aankopen bij Bloemsierkunst Jan Bosman niet van toepassing, daar de producten die wij leveren snel kunnen verouderen.

 

Artikel 15 Speciale dagen

Bij speciale dagen, zoals Valentijnsdag Moederdag e.d., kunnen orders ten hoogste 5 dagen van te voren worden doorgegeven.
Dit i.v.m. de over het algemeen sterk stijgende prijzen van bepaalde artikelen.
Bij het eerder doorgeven van een order zal Bloemsierkunst Jan Bosman de actuele prijs berekenen van de dag van de bezorging.
Voor de bezorging moet het resterende bedrag overgemaakt zijn op één van de banknummers die vermeld staan in de webwinkel.
Bij het achterwege blijven van de betaling van het volledige bedrag van uw aankoop zal Bloemsierkunst Jan Bosman door u bestelde artikel niet leveren, behalve indien anders aangegeven na contact.

 

Have no product in the cart!
0